divendres, 31 de juliol del 2009

FESTA MAJOR DE CRISI ECONÒMICA


Nota de premsa de l' ajuntament: Festa Major

El passat divendres 24 de juliol es van iniciar els actes de la Festa Major de Móra la Nova 2009, que han de durar fins el 3 d’agost. Enguany, més que mai degut a la crisi econòmica existent, la comissió de festes, ha procurat racionalitzar més la despesa, per respecte a les dificultats econòmiques que estan patint moltes famílies, fent un exercici de responsabilitat a l’hora de confeccionar contingudament el pressupost sense baixar el llistó de la qualitat i quantitat dels actes.
A banda, podeu llegir també:

3 comentaris:

Marta ha dit...

Almenys han tingut una mostra de respecte envers de les famílies que pateixen la crisi. Felicitats per l'acció!

Anònim ha dit...

BONES FESTES MAJORS A TOTOM

ESCENARI:
divendres, la comisio de festes ha colocat les cadires presidencials a la plaça.A primera fila sols 8 cadires per 12 pubilles i hereus.Es la hora i no es poden aseure,es pasen cadires de les rerservades al consistori(de 2ª fila a 1ª)ara resulta que falten cadires a 2ª fila.Resultat:Tres regidor de "no equip de gobern" al banquet baixet .
Acte seguit:Poti Poti de pubilles i hereus al entarimat, donem la banda i ti les flors que tenim molta presa per acabar.Amb les preses el nostre alcalde no ens desitja bona festa major.
La crisi es molt evident.

Anònim ha dit...

Molt bé i un fort aplaudiment pel responsable de festes J.R.,aquestes han estat unes festes meravelloses i inolvidables,que amb un presupost ajustat han estat a l'alçada dels pobles veïns,i tots els moranovencs de totes les edats hem disfrutat dels inmillorables espectacles i orquestres de primera categoria.