dimecres, 25 de març del 2009

HANAMI A PAÜLS

Diumenge, festa japonesa a Paüls

Expliquen els convocants que “els japonesos celebren l'arribada de la primavera amb la festa del hanami (observació de flors de cirerer en japonès)”, una festa que coincideix amb el punt àlgid del sakura, és a dir, “la floració dels cirerers que sol produir-se pels darrers dies del mes de març”.
En aquest context un conegut viatger anomenat Jordi Arrufat, ha proposat implantar, per mig d’Internet, aquesta tradició a casa a les Terres de l’Ebre amb una singular iniciativa. Concretament s’ha organitzat “una trobada literària sota els cireres de la Vall d'en Baiges de Paüls, per al proper diumenge 29 a les 16h”.
Els organitzadors demanen als participants que preparin “un petit poema, poema musicat, cançó o fragment de narrativa literària”, per tal d’exposar-lo davant la resta dels assistents a l’acte de Paüls. La iniciativa compta amb la col·laboració de Joana Celma, propietària de l'allotjament rural La Remulla i dels bancals on es celebrarà la festa. (Per a més informació es pot consultar el bloc de Jordi Arrufat).

1 comentari:

Josep M. Raduà ha dit...

La secció de Cultura del diari Avui es fa ressò d’aquest apunt del bloc. Felicitats!