dimarts, 24 de novembre del 2009

MÓRA LA NOVA ÉS L' ÚNIC MUNICIPI DE LA RIBERA, TERRA ALTA I PRIORAT QUE NO FORMA PART DEL CONSORCI DE RESIDUS

Contenidors soterrats a la moranovenca Plaça de la Verdura.

El grup municipal d’ Esquerra Republicana de Catalunya a Móra la Nova, demana a l’equip de govern de CIU la convocatòria d’un ple extraordinari, amb un sol punt en l 'ordre del dia amb la moció presentada per el grup d’Esquerra titulada: La participació del nostre municipi al Consorci per la gestió de residus municipals de les comarques de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat.
El grup Municipal d’Esquerra a Móra la Nova, veu la necessitat de tornar a presentar aquesta moció tirada en rere per els 6 vots del grup de govern de CIU, el passat 22 de desembre del 2007., per les següents raons:
1.
Móra la Nova és l’únic municipi de les tres comarques que no és membre del Consorci.
2.
El proper dia 2 de gener del 2010 serà obligatori que tots els municipis de Catalunya realitzin la recollida selectiva de la fracció orgànica, a Móra la Nova és una assignatura que queda pendent.
3.
El Consorci per la gestió de residus municipals de les tres comarques, té els mitjans tan humans com materials i a més a més l’experiència que l’avala amb els últims informes presentats per l’Agència de Residus de Catalunya que diu que les comarques de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i el Priorat son les que millor gestionem els residus urbans de tota Catalunya..
Per tot l’exposat anteriorment el grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Móra la Nova demana que el nostre municipi es torni a incorporar al Consorci de la gestió de residus de les tres comarques.
El 2005, Móra la Nova i nou ajuntaments de la Terra Alta governats per CiU van abandonar l'ens intercomarcal, però poc després tots aquests a excepció de Móra la Nova van tornar al consorci.
Podeu llegir també al diari El Punt:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei, titis d'ERC, mireu bé això que dieu, que em penso que no pixeu al test: a la Terra Alta només tres pobles són del Consorci. Los de CiU se'n van sortir per, com sempre, politiqueria barata i absurda. (Comproveu la data...).