diumenge, 7 de juny del 2009

LA DRETA GUANYA LES ELECCIONS EUROPEES A MÓRA LA NOVA

Fotografia d' Agustí Centelles.
LA DRETA GUANYA ALS MASOS
Amb un cens de 2253 votants, han exercit el dret al vot 1050 moranovencs.
L' abstenció ha estat del 53'39%.
Resultats:
CIU 398 vots ...........38, 53%
PSC 257 vots............24,88%
ERC 187 vots............18,10%
PP 94 vots..............9,10%
ICV 39 vots..............3,78%
Les formacions d' esquerra del Govern Tripartit han tret 483 vots, si sumem als vots de CIU els del PP , les formacions de dretes sumen 9 vots més, és a dir 492 vots.
Avui,8/06/09 ja podeu consultar les dades oficials publicades al Punt Diari

23 comentaris:

Anònim ha dit...

sembla que ja et va bé continuar amb la comapnyia dels Montilla , Zaragosa i tuti quanti...

Anònim ha dit...

quin cinisme parlar de dretes des de la casa més representativa de la dreta franquista més reccionaria dels últims 100 anys dels Masos.

Anònim ha dit...

veig que vius a l'any 30 encara...

ah, clar, que el psoe és l'"esquerra"... iúhu!

Anònim ha dit...

Els d'esquerra sou els més fatxendes del poble.
Només cal veure com aneu vestits i amb qui es relacioneu!

Anònim ha dit...

Increibles comentarios sobre la ropa, los familiares de hace 100 años... ¿¿¿para justificar una realidad???
Las derechas han ganado estas elecciones europeas, esa es la gran verdad..., lo demás..., pues eso...; falta de argumentos.
Siempre que hay elecciones el alcalde y equipo de gobierno están presentes controlando a los votantes, bastante vergonzoso, en mí opinión. Por la "tele" veo a los políticos que van a votar..., pero no se quedan todo el día delante de las urnas. Tendría que haber una Ley que lo impidiera, ya que huele a cacicada.

Anònim ha dit...

Para ser sincero tendrias que admitir que todas las fuerzas politicas estan todo el dia dando vueltas por el colegio electoral o acaso tienes un problema de vision que te impide ver a los miembros de ERC i de IMNOVA PSC.... seamos serios por favor.

no se que ficar-me ha dit...

aquesta pregunta va dirigida per al comentari de la roba i la companyia.
-Com s'ha de vestir un de esquerra i amb qui ha d'anar acompanyat? Prego resposta ja que sent un expert en protocol m'agradaria saber la teva opinió. Esperant ansiosament la teva sàvia resposta.
Atentament,
¡¡¡DÉU MEU NO SE QUE POSAR-ME!!!

Anònim ha dit...

Aquest post sembla dels anys trenta, la foto, tot...d'autèntic clima pre-guerra civil. Un que s'estima el poble no aprofita les eleccions europees (que casi ni ens van ni ens venen) per marcar a terra amb guix la línea dels bons i els dolents.
Mentres ens seguim mirant Catalunya en clau de dretes i esquerres, en lloc de en clau de nacionalistes i espanyolistes, Catalunya ho te cru (gràcies a gent com tú). Zapatero pot estar molt tranquil.

Anònim ha dit...

uy, uy, uy.... me parece que el amo ha soltado a sus perros de presa y estan más rabiosos que nunca ¿porque será?
Veo que ha comenzado la caceria...

Anònim ha dit...

Noto certa rancúnia personal en contra del fundador d'aquest blog amb alguns dels comentaris anteriors. Els de CIU han d'admetre que son la dreta catalanista del país, com també han d'admetre els d'ERC que són l'esquerra mes extrema perseguint la independència. S'ha de reconèixer que ERC a Móra ha millorat en nombre de votants respecte les anteriors eleccions europees. I que em dieu dels que em votat IC verds, pocs però ens hem fet veure. Ara votàvem per EUROPA, no començeu els fanàtics de la dreta catalanista a discriminar gent que es presenta en una llista democràtica d'un poble. Com es vestiu? amb qui es relacioneu? Estic al.lucinat! Ara no votavem per les municipals i ja començeu a posar foc a la metxa, abans de que arribi Sant Joan. ¡Prou ja de rancúnies!, ¡Fora crítiques personals! i ¡Visca la democràcia!.

Aprenent demòcrata ha dit...

Estic d'acord referent a que les persones que estan en les llistes electorals o en equip de govern haurien de limitar-se a anar a dipositar el seu vot. Per a controlar que el col·legi electoral funcioni correctament ja estan les persones adequades.
El que observo és que de vegades dirigeixen a la gent, i fins els lliuren el sobre que han de dipositar en la urna i/o es fixen que duguin el sobre adequat. Que em explequen, si us plau, (els uns i els altres), que objectivo té la seva estada en el Col·legi.
Doncs això;
VISQUI LA DEMOCRÀCIA
però primer aprenguem el que veritablement significa.

kanopus06 ha dit...

Ostres nano, acabo de trobar aquest blog per casualitat, i veig que estàs a la categoria dels "grans estadistes" del país com Zaragoza, Iceta, Saura, i tot el xarnegam sociata quinqui del Baix Llobregat.
Però perfecte, seguiu així, que a les properes eleccions nacionals Catalanes, us escombrarem del govern, i us enfonsareu tots en la misèria socialista.

Anònim ha dit...

Em considero del que diuen d'esquerres i em xoca que hagi persones que es dediquin a controlar com vist, amb qui em relaciono i de que família provinc. Si us plau, un poc mes de serietat i Democràcia. Sóc de poble, però no un pueblerino ancorat en el passat.

Jordi ha dit...

Desde una visió simplista i no analítica, el que em sembla el guanyador als masos es CIU, pero no perquè siguin millors o pitjors, el seu programa sigui més bo o més dolent, sinó perquè ha sigut l'unic partit que ha fet un míting intentant convencer a la gent cosa que ningú més a fet (o jo no me n'he enterat)

Anònim ha dit...

Realmente sorprendente: derechas, izquierda, españolistas, catalanista, católicos, musulmanes.... Desconfiad de todos aquellos que se creen demasiado algo, lo que debe primar es el principio de "vive y deja vivir". Ideas artificiales; hasta un límite, casi todas fueron creadas por gente que tenía afán de controlar al projimo y sacar provecho.

lo llaguter ha dit...

Mireu si l'acta del recompte quadra amb les dades d'interior perquè hi ha errors arreu de l'estat. es parla de TUPINADA!!*!!

lo moliner

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3595568&p_edi=General

http://www.avui.cat/cat/notices/2009/06/iniciativa_internacionalista_denuncia_una_possible_tupinada_en_les_eleccions_de_diumenge_62026.php

http://www.directe.cat/article/iniciativa-internacionalista-denuncia-una-tupinada-de-proporcions-historiques-14820

http://www.gara.net/azkenak/06/141373/es/II-SP-pide-colaboracion-para-sacar-luz-irregularidades-escrutinio

http://www.eitb.com/noticias/politica/detalle/166881/ii-denuncia-irregularidades-podria-impugnar-proceso-electoral/

Anònim ha dit...

Mai m'haigués pensat que aquest poble arribes al mateix punt que esta el govern central, "criticant-se uns als altres", això quina classe de politica es la de tirar un pais endavant pel bé dels ciutadans o fer riure.... M'encanta el teu estil i a qui no li agradi que no miri....

3teixidor ha dit...

La meua família va venir als Masos amb Ramon Berenguer IV l'any 1153 i Franco va entrar als Masos el febrer de 1939. Mon iaio morí l'any 1944 ja vell (va néixer el 1882). Em podries dir a quines persones ha repressaliat la meua família? Podries donar la cara?

Anònim ha dit...

... si jo vaig a Disneyworld , no espero veure pelis "porno" ...
es bo i saludable tenir diferents optiques de la vida, aixi com opinions. M'agrada la llibertat i viure als Massos

Lectura dels resultats 1a PART ha dit...

A la web de CIU de Móra la Nova
( masos.cat)es pot llegir:
Amb 398 vots (37,90%) CiU recupera el 1er lloc a molta distància del PSC-PSOE (257 vots i un 24,47%) i encara més d’ERC (187 vots i un 17,81%), amb una participació del 46,71% que encara dona més valor als resultats obtinguts.


En les europees de l’any 2004, amb una participació del 50,14% i desprès de l’eufòria per l’accés al Govern de la Generalitat de Tripartit i de Zapatero a la Moncloa, va ser el PSC-PSOE qui va obtenir el primer lloc a Móra la Nova amb 406 vots (36.38%), quedant relegat CiU al 2on lloc amb 374 vots (33,51%).


Aquest magnífic resultat avala el projecte polític i l’acció de govern i de partit que CiU està portant a Móra la Nova.


El suport majoritari que de nou el poble de Móra la Nova ens ha donat, marcant una clara tendència ascendent, estimula i anima els nostres responsables a continuar en el camí marcat de fer del nostre poble un referent territorial i a la vegada a treballar per a que, a les properes eleccions catalanes, CiU torni al Govern de la Generalitat i a les municipals del 2011 continuem al capdavant del nostre ajuntament.

Lectura dels resultats 2a PART ha dit...

La molta feina feta per CIU de Móra la Nova no ha donat els resultats que s'esperaven aquestes eleccions europees.

Abans de campanya:
Esmorçar a l'ermita de Sant Pau amb Felip Puig.

En plena campanya:
Entrega de guardons a Gegants i graller amb la pancarta vota CIU presidint l'acte i Miting amb Oriol Pujol.
Posterior difussió de les imatges per TeleMasos.
Repartiment del programa de les jornades culturals, conjuntament a moltes cases, amb la carta signada per l'alcalde,on diu que degut a la crísis la contribució es farà en dos pagaments.
Nou butlletí de CIU,a tot color, desqualificant als grups de l'oposició.

En els resultats passen ha ser la força més votada amb 24 vots més Tot i això només obtenen el 38,53% dels vots.
Esquerra augmenta 26 vots obtenint 187 vots.
La suma de vots dels dos grups municipals de l' oposició és la següent:PSC-IMNOVA 257, ERC 187, Total 434 vots,
I en percentatge PSC 28,88% més ERC18,10% Total 46,98%.
Per tant,NO ÉS EXTRANY QUE HI HAGI GENT QUE S'HAGIN POSAT MOLT NERVIOSOS en els omentaris,desprès de tanta feina feta per obtindre només aquests minsos resultats.

Jordi ha dit...

Pero que es creu que la gent que vota al PSOE a les Europees ho fa a IMNOVA a les locals¿?

Això si que es una lectura una mica frívola i interesada!!

Anònim ha dit...

La esquerra de la gent funcionaria i d'importants feienes.
Així si que se pot ser d'esquerra i comunista.
Hi ha molta gent que es considera d'esquerres però no viu ni actua com els d'esquerres.
Més aviat com de dretes!