dimecres, 24 d’octubre del 2007

MIREU ON VAN A PARAR LOS MICOS DE CAMARLES:

Avui mirant lo portal d' Indymedia de Barcelona he vist esta noticia sobre los monos de Camarles al bloc HEURAque reprodueixo a continuació.

Vergonya a Tarragona: Imatges inèdites de la granja de micos de Camarles
L’organització anglesa BUAV (British Union Against Vivisection) acaba de treure a la llum un vídeo amb imatges inèdites de la granja de micos de Camarles (Tarragona). A Camarles es porten els micos capturats a les Illes Maurici que després seràn deportats a laboratoris d’experimentació animal de tota Europa.

Les imatges confirmen el que molts sabien, que Camarles és un autèntic camp de concentració on centenars de micos son privats de llibertat en un ambient hostil i opressiu, ben lluny de la seva llar natural, la selva. Atrapats a les gàbies de la granja, els micos malviuen fins que arriba el trasllat cap a laboratoris de vivisecció com Covance, tristement famós per les seves pràctiques brutals.

La granja de Camarles ha estat objecte de protestes de diversos grups, incloent un atac amb artefactes incendiaris que va provocar 60.000 euros de pèrdues. Aquesta acció, reivindicada pel Front d’Alliberament Animal, va ser titllada en el seu moment d’acte “vàndalic” i “terrorista”. Nosaltres ens preguntem qui és el terrorista, aquell que empresona i aterroritza animals salvatges per diners o qui tracta d’alliberar-los mitjançant sabotatges econòmics que en cap moment posen en perill la vida de ningú.

El video publicat per la BUAV fou enregistrat al juliol del 2007, quan la granja comptava amb 1000 gàbies. Actualment l’empresa està treballant per construir-ne 2000 més, tot i les nombroses irregularitats i contradiccions legals que ha atravessat i continua atravessant la granja. Al marge del que diguin poltics i jutges, pensem que potser ha arribat l’hora de dir prou i deixar clar als explotadors que aquí no volem les seves gàbies. Ni aquí ni enlloc.

Video de Camarles realitzat per la BUAV:


Video dels expermients de Covance, laboratori on acaben els micos de Camarles: