dilluns, 7 de maig del 2007

Èxit de la marxa Corbera-Camposines

http://platformcemno06.iespana.es/
En la primera acció de carrer que convoca la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya, aquest matí dues-centes persones de totes les edats, membres i simpatitzans de la Coordinadora hem caminat des de corbera a Camposines per a expressar el nostre rebuig a la instal·lació del cementeri nuclear, exigir als candidats a les eleccions municipals que manifesten clarament aquest rebuig i desencallar el tràmit de la proposta de resolució que ha d’aprovar el Parlament sobre l’assumpte.

La marxa ha transcorregut amb alegria i sense cap més incident que la petició dels mossos d’esquadra que anéssem en filera i per l’esquerra, ja que hem començat a caminar en manifestació i per la dreta. D’aquesta manera, la marxa ha estat més vistosa, ja que les dues-centes persones ocupàvem 300 m de voral.
Al final, hi ha hagut un vermut per als assistents, organitzat pels companys i companies de Corbera, s’ha llegit un manifest I el nostre portaveu, Sergi Saladié, ens ha dirigit unes paraules d’ànim. També hem exposat el Poloni, l’esquelet mascota de la Coorinadora, amb una samarreta de la marxa.
Valorem molt positivament aquesta primera mobilització, que ens dóna ànims per a emprendre’n de més importants en el futur proper.

COORDINADORA ANTICEMENTIRI NUCLEAR DE CATALUNYA
Corbera d’Ebre, 6 de maig de 2007


lectura del manifest

1 comentari:

Anònim ha dit...

A alguns pobles haurien de presentar-se llistes de sucre per no guanyar les eleccions municipals i dir quatre coses com si fossin bufons quan els bufons són els que fan el joc als qui volen imposar cementiris per vius que ja en tenim un per quan siguim morts si no volem ser cendres o serem cendres amb aquests politics-bufons.

Salut Àngel Lluís i el vídeo de Nirvana és bo com era bona la versió de Nirvana de la cancó aquella de David Bowie que deia alguna cosa d'un home que va vendre el món