dilluns, 28 de maig del 2007

Los Secretos - Pero a tu lado

Vull dedicar esta canço a tota la gent de la llista d'Esquerra i simpatitzants que han fet possible amb lo seu esforç el resorgiment d' ERC a Móra la Nova, així com també agraïr la confiança de les 517 persones que, amb el seu vot,ens han donat 3 regidors.
Moltes gràcies moranovencs.

5 comentaris:

Francina ha dit...

Felicitats i endavant, sou una gent compromesa amb el vostre poble i podeu tirar endavant el projecte que heu engegat, salut i republica

Fardatxo ha dit...

Gràcies a vatros que heu retornat la il·lusió al poble i ens feu somniar en un futur millor per Móra la Nova.

ev@ ha dit...

Gràcies Àngel, la lletra de la cançó es molt encertada. L'abraçada que em vas donar el diumenge a la sortida del pavelló em va agradar, doncs vaig poder comprobar que ets una persona que saps valorar, els que també estem al rradere en l'anonimat fent el que bonament podem. No et pots arribar a imaginar el que suposava per a mi l'èxit en aquestes eleccions.

pdlaserra ha dit...

Gràcies pel vostre compromis, felicitats per l'exit assolit, força i sempre endavant.

ruccatalà ha dit...

Enhorabona i endavant!!!

Felicitats a en Jesús, la Montse, i la Míriam i a tots els que d'una manera visible, o bé donant el seu suport darrera han fet possible aquest resorgir de l'esquerra als Masos.
Espero els plens amb ànsia, i espero que ens comuniquis mitjançant aquest blog quan es faran ja que no sóc assidua de TeleMasos i sempre se'm passaven. Fins ara se me'n refotia, en canvi ara no me'n vull perdre cap. Em sabria molt de greu.
Però es clar, si he d'estar pendent de TeleMasos i m'he d'engolir tota la "me..." que fan segurament que se'm passaran.
El que sí que tinc clar és que et seguiré al blog per estar informada de com va tot, ja que arriba l'estiu i ja no us trobaré a la porta del col.le.

FELICITATS!!!