dimecres, 16 de maig del 2007

GRAN FESTA D' ESQUERRA A MÓRA LA NOVA


Dissabte 19 de maig

GRAN FESTA

AL POLIESPORTIU MUNICIPAL ANTONI MATEU DE MÓRA LA NOVA

22,30 h. BALL PER A TOTHOM A CÀRREC DEL DUET

ROSMAN
1,30 H.

DISCOTECA MÒBIL AMB DJ'S LOCALS.

NO T'HO POTS PERDRE!!! ENTRADA GRATUÏTA

ORGANITZA:

ESQUERRA DE MÓRA LA NOVA

( CAMPANYA PER LES ELECCIONS MUNICIPALS 2007)

14 comentaris:

Unknown ha dit...

Asi quereis ganar votos? Tocado lo que no suena a la gente que se gana la vida con sus locales de noche: Krissys, Street y Kahlua.

No creo que haga mucha gracia?

Competencia Desleal?

toll ha dit...

Santi estas sacando las cosas de quicio. Desde cuando montar un conciertillo es hacer competencia desleal?
Porque si es así te recuerdo que en este pueblo no solo los de ERC montan conciertos y bailes (no se si me entiendes).
Que pasa que cuando se montaba la Lluna Plena tambien era competencia desleal? por ponerte un ejemplo...
O lo único que quieres es "fotre merder" para que los dueños de esos locales se pongan en contra?
Me parece que la inteligencia de todos ellos esta muy por encima de lo que quieres conseguir.

Fardatxo ha dit...

Santi et podries queixar també cada vegada que els teus fan ball al pavelló firal.

el zorro ha dit...

Santi.jo crec que una festa no perjudica a cap negoci nocturn,pero el que perjudica i força es l´asetjament reiterat de controls d´alcoholèmia que es produeixen a les mateixes portes del Street, Kahlua o amaganse pels carrers del poble,i que el nostre alcalde no faci res per evitar-los.i a la vegada promocionar mesures com autocars nocturns que fesin recorreguts per diversos pobles de la comarca per a pontenciar els restaurants que tan perjudicats estan surtin de les probes d´alcoholèmia. Autocars amb horaris de les 22h fins les 6h,per afacilitar les coses als locals nocturns i restaurants del nostre municipi.

Unknown ha dit...

No me quejo del baile, sino de la Discoteca Mobil que si molesta a los locales!!

demasos ha dit...

a bailar, a bailar, a bailar a bailar sard... perdò, sevillanas todo el mundo a bailar, a bailar, a bailar. TODO ER MUNDO A BAILAR

toll ha dit...

Que yo sepa en miles de sitios este fin de semana y los anteriores han estado haciendo conciertos en toda Catalunya por motivo de las elecciones, tampoco lo veo tan raro que aquí se monte una discoteca mobil.
No creo que por un día esos locales se vayan a la ruina y estoy seguro que van a dormir a pierna suelta esta noche y la siguiente así que Santi no te preocupes tanto y relajate que la vida son dos dias

jesus ha dit...

Santi a veure si quan los de la penya sinfilis montin la seva festa al mes de juny tambe et senta tan malament? Tambe monten discomovil.I no deu de perjudicar tant als negocis nocturns quan a la penya i a un membre que te un negoci de estes caracteristiques. O solsament molesta cuan lo monta erc?

Ne ha dit...

Què passe? que Santi no entén el català??

xicadelsmasos ha dit...

la festa d'avui serà el miting o tenen pensat presentar les seves propostes un altre dia? No he sentit res de si es fara algo mes. Gràcies.

2teixidor ha dit...

Només és festa, la presentació del programa i el miting final seran lo divendres 25

toll ha dit...

suposo que el programa el ficaran dins dels sobres de les votacions que envien a les cases, com sempre es fa.

ev@ ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ev@ ha dit...

El dissabte vaig assistir a la festa del poliesportiu i quan vaig sortir em vaig trobar pel c/Major algunes parelles que venien del sopar de la Fonda que va organitzar CIU.

Em sembla de mal gust que s'hagin convidat a 300 persones a un sopar i que la resta de gent del poble ni s'hagin enterat. Dedueixo que existeixen categories dintre del mateix partit. Els que van a sopar son de 1ª classe, els que no estan convidats però ho saben son de 2ª, i els que ni tant sols ens em enterat de que es va celebrar l'acte som de 3ª.

No hagués estat millor fer un acte popular, perque pogues assistir qui volgues? Tal com vaig fer jo el dissabte al Poli. Em sento realment indignat. Qué no es bo el meu vot de CIU? i el de les 800 persones que també voten a Sabanza i no van anar? Hagués estat millor un cafè i donut per tots,que no un sopar per uns escollits a dit. Estic indignat!.

Ens haurem de conformar amb el pa amb pernil de les Festes Majors, ja que som de 3ª.

Li torno la pregunta al que es fa dir Santi i escriu el primer sobre la Festa d'ERC "Así quereis ganar votos"? Els d'ERC amb mi ho han fet, però els de CIU segur que NO. Per això es lliuraran prou de posar-ho a Telemasos, doncs es podia titular "la gran pifia".