dimecres, 16 de maig del 2007

El missatge electoral d'ERC de Móra la Nova a Telemasos.


http://www.moralanova.org/
Aquest és el missatge fixe que Esquerra de Móra la Nova ha decidit enviar a Telemasos amb motiu de les eleccions municipals. Aquest i únicament aquest, afirma ERC, és el missatge que ha de sortir a l' espai publicitàri que li correspon a aquesta formació política del nostre poble, sempre dins el que marca la llei i determina la junta electoral pel que fa als mitjans de comunicació local i als espais que tenen l'obligació de reservar per a propaganda electoral de les diferents formacions polítiques que es presenten als comicis municipals.

14 comentaris:

Miquel ha dit...

Quina categoria! Gran idea!

Miquel ha dit...

No hi ha manera de contactar amb tu si no és pel bloc, tio! Posa-hi una adreça, home... Te'n dono una si cal.

Amable Pallisé ha dit...

Original, sí senyor.

toll ha dit...

Original si que ho es però jo encara no l'he vist per telemasos.
Sisplau em podria dir algú si ha vist aquesta imatge fixa per telemasos i a quina hora la fiquen?
L'unic que he vist es a la Rosa dient que fiquen propaganda electoral perque ho marca la llei i que mai han retrasmes cap acte politic de cap partit. La tele no es un mitja d'informació en tots els aspectes o aixó es imaginació meva?
O pot ser que els de telemasos no vulguin informar (no se per quina rao)la gent del poble que no poden o no volen assistir als actes politics?
Agrairia que si algú de telemasos llegeix este comentari m'argumentes perque no retrasmeten actes politics de cap mena i de cap partit.
Gràcies.

Fardatxo ha dit...

Jo tampoc he vist l' anunci d' ERC a telemasos.N'hi ha per denunciar-ho a la junta electoral.

2teixidor ha dit...

INFORMACIÓ Lo missatge fixe d'ERC surt a Telemasos.He tingut dos trucades per telèfon de gent del poble que lo vàren veure ahir a la nit.Ho determina la llei electoral i lo tenen que passar per trons.

xicadelsmasos ha dit...

Jo tampoc l'he vist, estaré al loro, si que vaig veure a la Rosa dient lo dels espais electorals, pero no ho vaig pillar molt, no es que sigui fan de Telemasos. La veritat, ho tornare a veure abans d'opinar, pero no se, me va sonar molt raro!!

demasos ha dit...

Quina preocupació si surt o nos surt la propaganda d'ERC a TELEMASOS, escolteu si no surt millor, i així podrem gaudir de la magnífica programació de TELE MASOS

Fardatxo ha dit...

Demasos: demà després de sopar de gorra,el millor que pots fer és tancar-te a casa i escoltar sardanes mentre mires el protagonista favorit de Telemasos.En la intimitat cadascú té la seva forma d'aliviar les seves fantasies i totes són vàlides.

el cor de la ciutat ha dit...

Vosaltres demasos presumiu de portar Catalunya en el cor i vols que us digui on la porteu: La porteu a la butxaca única i exclusivament per interessos personals i per favoritismes.Saps perfectament que Telemasos està donant una imatge esbiaixada del nostre poble i la gent com tú en sou els reponsables.

demasos ha dit...

Fardatxo tio, és que el teu nom ho diu tot. Primer, per mi seria un honor anar al sopar el qual tu et refereixes, però no hi vaig i s'hi vaig tendria la consciència tranquila ja que el sopar el deu paga el partit o el pagaria jo. Segur que tu aniras al "Concierto para ellos" o a la "Verbena de la Paloma" hi entraras de gorra. Qui pagarà la llum del "tokadiscos" i pagarà l'aigua dels waters quan vagis a pisar, etc, etc. Jo segur per ser veí de Móra la Nova he de pagar una part.

demasos ha dit...

El cor de la ciutat, be, el teu nom m'agrada. Ara no m'he parat a pensar el que dius, el que ser es que porto a Móra la Nova al meu cor, perque durant la meva vida he tingut que defendre els colors de Móra la Nova, cosa que voldria saber si tu ho has fet. NO se que respondret aixó que m'has dit. Pero ja estic cansat de l'ùnic discurs que teniu, la butxaca, la pela, l'euro,etc. Tot aixó es mentira.

demasos ha dit...

Una pregunta, com s'ha de fer per mantindre sempre la mateixa clau, cada vegada que vull dixar un missatge he d'entrar un nou conte. ADeu fins demà. Ja en s veurem al concierto para ellos

toll ha dit...

"concierto para ellos"??? no ho entenc "me lo explique"??? pensava que el concert era per tothom que volgues anar-hi.....
Per cert amb aixo del l'aigua del wc em sembla que HAS PIXAT FORA DE TEST i tranquil que si vas al ball segur que amortitzaras els diners que tens que pagar de llum, aigua etc...