dissabte, 3 d’octubre del 2009

HAN TALLAT LOS XOPS DEL PARC 26 D' OCTUBRE DE MÓRA LA NOVA


ABANS:Una foto de fa un any amb el xops.
Al Parc 26 d' octubre de Móra la Nova hi havia dos rengleres amb vora una dotzena de xops que tenien més de 5 anys de vida. Fa poc han començat les obres de la pasarel.la que comunica lo parc amb les escoles per damunt del barranc de Nolla. En lo tram final d' este pontet, es a dir lo que correspón a la rampa, esta passava entre les dos rengleres de xops sense fer nosa, excepte al final on esta gira cap a la dreta.
No puc entendre per quin motiu s' han tallat de socarrel tots los arbres quan n'hi havia molts que no molestaven i haurien donat ombra als futurs vianants del pont i penso que també milloraven lo seu entorn integrant-lo amb lo parc.
Baix la meua opinió, esta greu tala no deixa de ser un gratuït atemptat ecològic que s'ha dut a terme a la nostra població sense tindre en compte l'opinió de la gent.
Ara, sense xops,es podrà veure millor i publicitar, amb una magnífica inauguració," La pasarel·la dels 224000 euros" sense que estos disortats arbres de bosc de ribera tapin l' absoluta visió de tan extraordinària obra.

ARA: Lo perfil del campanar sense xops.Fotos Alego



Ver mapa más grande
Mapa de situació del Parc 26 d' octubre

Per aconformar-mos unes imatges dels rebrots dels xops,la natura és sàvia!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ara que tallin els fanals de la rotonda del terraplé , ja que tenen intenció de que no funcionin ,ara que venen fires , hi circula força gent a peu per la zona , hauran de portar una pila per ser vistos i veure.

Marta ha dit...

Amb lo bonic que hauria quedat l'entorn amb els xops, ara està tant desèrtic...

Josep ha dit...

Tot un despropòsit per un parc on el que més falta fa a l'estiu són arbres que facin ombra.

Anònim ha dit...

Els xops, així com la resta del parc ja van fer la seva feina, ja van servir per una inauguració amb tota la pompa..., ara es pot prescindir del que sigui per inaugurar una altra obra farònica, el pontet dels coll..., potser té els dies contats, depen del que vulgui inaugurar desprès...
Treballem per que s'acabi aquesta forma de governar, endavant l'oposició!!
Ernest.

Anònim ha dit...

224000 gastats en una obra que no feia punyetera falta,la historia es sortir sovint a la foto i si una dotzena d´arbres fan nosa a l´ilustre retratat pues se tallen i aquí no passa res.