dimecres, 28 d’octubre del 2009

L’alberg Ca la Jepa de Prat del Comte (Terra Alta) s’adhereix a la Xanascat

L’alberg Ca la Jepa de Prat del Comte (Terra Alta) s’adhereix a la Xanascat

Totes les comarques de les Terres de l’Ebre ja disposen d’un alberg de Joventut. L’adhesió contribuirà a la dinamització econòmica de la comarca
El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, i un representant de l’empresa Albergs i Zones Lúdiques, han signat aquest matí a Tortosa el conveni d’adhesió de l’alberg Ca la Jepa de Prat del Comte a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya. Amb aquesta incorporació, la Terra Alta deixa de ser l’única comarca de les Terres de l’Ebre sense cap instal•lació adherida a la Xanascat.
L’alberg Ca la Jepa, de 49 places, es troba ubicat en una casa de 1911 al bell mig del Parc Natural dels Ports, a prop del Centre Picasso d’Horta de Sant Joan i del riu Ebre i en la zona de vins amb denominació d’origen Terra Alta. Prat del Comte és el municipi més petit de la comarca, una de les més deprimides de Catalunya i on el Govern hi està duent a terme un pla de dinamització econòmica.
L’adhesió de l’alberg a Xarxa de Joventut permetrà donar a conèixer la comarca a través dels programes que ofereix i contribuir a la seva revitalització. La instal·lació ja acollirà el 2010 part dels programes “Vacances en família” i “L’estiu és teu!”.