dilluns, 19 de maig del 2008

UN ALTRE PREMI LITERARI PER A MIQUEL ESTEVE




MOLTES FELICITATS MIQUEL!


Lo noi de Ca La Plana ha guanyat dos premis en molt poc temps.

El moranovenc Miquel Esteve guanya el XX Premi de Narrativa Vila d'Ascó
EL PUNT. Ascó
Miquel Esteve Valldepérez, de Móra la Nova, ha guanyat el XX Premi de Narrativa Vila d'Ascó amb la novel·la La tabula smaradigna. El premi es va lliurar en el transcurs d'un sopar la nit de dissabte a Ascó.
El jurat va escollir entre les setze obres presentades al premi –dotat amb 3.600 euros– la novel·la de Miquel Esteve. L'autor la defineix «com un thriller històric amb rerefons alquímic». Miquel Esteve, de 39 anys d'edat, també va guanyar l'any 2007 la XXV edició del premi de narrativa Ribera d'Ebre, que s'entrega a Vinebre amb la novel·la Heydrich i les agents del saló Kitty, que properament sortirà publicada per Cossetània Edicions. L'escriptor de la Fatarella Josep Gironès va ser el guanyador de l'edició anterior del premi d'Ascó, amb la novel·la La cabana.
En la vetllada del XX Premi de Narrativa Vila d'Ascó, es va dedicar, a més, un reconeixement a la tasca del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, que enguany compleix vint-i-cinc anys i que també col·labora amb el premi Vila d'Ascó en la categoria de joves, formant part del jurat.

5 comentaris:

Miquel Esteve ha dit...

Moltes gràcies de cor, fadrí de ca Teixidor! Visca lo riu! Ah... i un moixonet - una cadernera- m'ha suggerit que tinguis sort al juny!

xavi ha dit...

Felicitats Miquel ;)

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Miquel i que continuis escrivint, estic esperant el llibre, quant sortirà publicat?

Miquel Esteve ha dit...

Gràcies amic Jordi. Ara que ben aviat seràs pare podràs llegir en les vesprades insomnes del nadó (he he he). Sortirà a la venda a partir del 27 d'agost. De fet la publicació ja està en marxa, tenim les galerades definitives i les cobertes a punt d'entrar a la impremta. Una forta abraçada.

syrah ha dit...

Felicitats Miquel!!!
:)