LO MÓRA LA NOVA ACABA QUART A LA COPA UEFS 2008

El Móra la Nova de futbol sala a la semifinal de la Copa UEFS 2008
L'equip de futbol sala JE Mora la Nova que disputa la Copa EFS 2008 a Polònia.
Foto Avui.cat

FUTBOL SALA
19/05/2008
El Móra la Nova acaba quart a la Copa UEFS 2008
El Móra la Nova (Ribera d'Ebre) va acabar quart de la Copa UEFS 2008, que s'ha disputat a Nowa Ruda (Polònia) fins aquest cap de setmana. Els catalans van arribar a semifinals i van quedar fora de la final. En la lluita pel tercer i quart lloc van ser golejats 1-5 pels russos Niznja Volga.

Precisament, el conjunt que va deixar fora del títol als russos, els de la mateixa nacionalitat Almaz Alrosa, van ser els vencedors del torneig davant els txecs Chemcomex, que s'havien mostrat intractables encaixant tan sols un gol. A la final van perdre per 5 a 1. L'altre equip català de la competició, La Garriga(Vallès Oriental), va classificar-se en cinquena plaça.

Els equips de Móra la Nova i la Garriga participen en aquest torneig internacional com a membres de la Federació Catalana de Futbol Sala, entitat reconeguda oficialment com a membre de ple dret per la UEFS i per l’AssociacióMundial de Futbol Sala (AMF).