dilluns, 11 de juny del 2007

A FLIX GOVERN D' ENTESA

Enhorabona flixancos!
Felicitats a Montse Canals de CIU
a Òscar Bosch del PSC
i a Pere Muñoz d' ERC

ERC i PSC partiran l'alcaldia a Flix
http://www.riberaonline.net/
Reunits el dia 11 de juny de 2007 a l’Ajuntament de Flix els representants locals del PSC, ERC i CiU, a la vista dels resultats electorals del 27 de maig i tenint en compte els interessos generals del poble de Flix, acorden:

1r. Pactar la constitució d’un Govern Municipal d’Entesa, amb la participació dels regidors i les regidores del PSC, ERC i CiU.

2n. Compartir l’Alcaldia de Flix, tot dividint la legislatura en dos períodes de dos anys. Durant el primer període exercirà l’alcaldia el representant d’ERC, Sr. Pere Muñoz, i durant el segon període, el representant del PSC, Sr. Òscar Bosch.

3r. Establir un calendari de reunions, per tal de definir el programa del Govern d’Entesa i el cartipàs municipal abans de la constitució del nou Ajuntament el 16 de juny.

Flix tornarà a tenir govern de concentració, però amb repartirment de l'alcaldia entre PSC i ERC
http://www.diaridetarragona.com/
-->Agencias / Redacción La fórmula del govern de concentració tornarà a funcionar aquest mandat a Flix. En aquesta ocasió, però, i a diferència de l'actual organització de l'equip de govern, el candidat del PSC (la força més votada amb 5 regidors), Òscar Bosch, i el candidat d'ERC (també amb 5 regidors) i alcalde en funcions, Pere Muñoz, es repartiran l'alcaldia dos anys cadascun. El Govern d'Entesa renovat incorpora també l'única regidora de CiU, Montserrat Canals. La voluntat de respecte a la decisió manifestada a les urnes i el repte de projectes com la neteja dels llots tòxics de l'embassament de Flix han estat alguns dels elements de pes que han ajudat a tancar l'acord, els integrants del qual hauran de definir el programa i el cartipàs.

Flix tindrà un govern de concentració i PSC i ERC es repartiran l'alcaldia
http://www.ebredigital.com/
La fórmula del govern de concentració tornarà a funcionar aquest mandat a Flix. En aquesta ocasió, però, i a diferència de l'actual organització de l'equip de govern, el candidat del PSC (la força més votada amb 5 regidors), Òscar Bosch, i el candidat d'ERC (també amb 5 regidors) i alcalde en funcions, Pere Muñoz, es repartiran l'alcaldia dos anys cadascun. El Govern d'Entesa renovat incorpora també l'única regidora de CiU, Montserrat Canals. La voluntat de respecte a la decisió manifestada a les urnes i el repte de projectes com la neteja dels llots tòxics de l'embassament de Flix han estat alguns dels elements de pes que han ajudat a tancar l'acord, els integrants del qual hauran de definir el programa i el cartipàs.Segons una nota pública emesa pel mateix Ajuntament de Flix, l'acord entre PSC, ERC i CiU s'ha tancat aquest mateix dilluns, dia 11, amb la signatura d'un pacte per constituir un Govern Municipal d'Entesa, on participaran tots els regidors que van sortir elegits de les urnes en les eleccions del passat dia 27 de maig.El notori increment de vot cap al PSC, que ha aconseguit cinc regidors i superar com a força més votada ERC, ha obligat, però, socialistes i republicans a buscar un acord que permeti equilibrar la balança. Així, Muñoz, que ja ha ocupat l'alcaldia durant aquest mandat, continuarà en el càrrec durant aquests dos primers anys. Finalitzat aquest període, el cap de llista del PSC, Òscar Bosch, serà nomenat alcalde.Durant els pròxims dies, continua el comunicat, les formacions polítiques que formen el pacte es reuniran per definir el 'programa' del Govern d'Entesa així com el cartipàs municipal definitiu abans de la constitució de l'Ajuntament el proper dissabte, 16 de juny.Tot i això, tant Bosch com Muñoz han apuntat que l'acord obeeix a la necessitat de donar compliment a la voluntat de l'electorat (que ha deixat empatat socialistes i republicans a regidors) d'un govern unitari que permeti fer front als projectes i reptes de futur que té plantejats el municipi, especialment, l'inici de les tasques de neteja dels llots tòxics que l'empresa Ercros ha vessat al pantà de Flix

1 comentari:

Unknown ha dit...

MENTRESTANT A MÓRA D'EBRE ...

Sincerament crec, que a les úniques persones a les que ERC té que donar explicacions d'amb qui pacta, és als seus votans, que en bloc diem que no s'ha d'afluixar, que som clau, i que ens mereixem alguna cosa més que sols alguna regiduria i encara gràcies, a mi que hem vingui un socialista recalcitrant dient-me que anem de cara a la desaparició com a formació política, que això és traició, no em serveix de res, ja que mai ha votat ni votarà ERC, i sols mira pel benefici dels seus.

La gent del PSC-PSOE de Móra d'Ebre no s'han adonat que sense "els pocs regidors", no poden formar govern, i que haurien de cedir una petita parcel·la de poder, nosaltres no hem guanyat les eleccions, però ells tampoc.

Jo ja se que potser aquesta demanda d'una part de l'alcaldia pot afectar a les aspiracions polítiques d'algu del PSC, però senyors la política és així, i el PSC és expert en pactes "tripartits"

PER CERT L'ADMINISTRADOR DE RIBERAONLINE QUE S'HO FACI MIRAR, JA QUE NO ACCEPTA CAP TIPUS DE COMENTARI, NI ANÒNIM NI AMB USUSARI

Salut i República