dilluns, 4 de juny del 2007

Comunicat d' ERC de Móra la Nova al poble

Una foto del recompte de vots del passat 27 de maig

COMUNICAT D’ERC DE MÓRA LA NOVA AL POBLE ,CONSTESTANT A LA COMUNICACIÓ DE CIU DE LA SEVA PÀGINA WEB

ERC de Móra la Nova, per si algú no ho va entendre el passat diumenge 27 de maig, reitera la seva felicitació al grup de CIU de Móra la Nova pel seu triomf en les passades eleccions municipals, però fent les següents puntualitzacions:

1-ERC no consentirà que ningú l’acusi de propagar rumors, insídies i falsedats; més encara, quan precisament aquesta manera de fer política ha estat monopoli de l’actual grup convergent.

2-ERC no consentirà que el grup municipal de CIU ens vulgui donar als ciutadans lliçons d’ètica o moralitat, de respecte a les llibertats democràtiques, quan la seva actuació amb els mitjans de comunicació locals, que paguem entre tots, ha estat absolutament partidista i teledirigida. Per això, ERC, va declinar participar en aquesta penosa òpera bufa.

3-ERC de Móra la Nova no es dedica a repartir paperetes, és a dir, a coaccionar a les persones el mateix dia de les eleccions a les portes del col·legi electoral, ni pels carrers de la vila. I sobre aquest punt hi ha molts testimonis.

4-ERC agraeix a tots els moranovencs la seva participació, i en concret als seus votants per haver donat una autèntica lliçó d’elegància i maduresa democràtica.

5-ERC no contestarà cap altra missiva d’aquest estil, com la de CIU, i emprarà el seu temps a treballar pel poble i no a desmentir fabulacions.

4 de juny de 2007
Esquerra de Móra la Nova

2 comentaris:

Fardatxo ha dit...

Manos,per cada dia que passa veig amb més claredat que sou el camí nou de Móra la Nova.Us he de felicitar per aquest comunicat que posa els punts damunt les i.

ruccatalà ha dit...

Felicitats, i sobre tot no entreu en el seu joc, que és una de les coses que ens tenen més cansats dels partits polítics existents fins ara als Masos, ja es diguin CIU, IMNOVA o PSC, doncs cada un a la seva manera ens omplen les bústies de butlletins a vegades informatius, a vegades insultants.
Feu política constructiva de poble i pel poble, i que les baralles es quedin pel Parlament.
Si seguiu així, fent una política neta i sense entrar en picabaralles a cops infantils, no tinc cap dubte de que a les properes eleccions sereu la primera força dels Masos.
Endavant i a la feina que hi ha molta...

Salut i República!!!