dijous, 15 de març de 2007

Allioli d' Abadejo

Lo 9 de març comencà la II Jornada gastronòmica "L' Abadejo del mercat al plat".
Dins de la cuina de l'abadejo he de dir que a Prat de Comte és molt típic fer Allioli d'Abadejo.
INGREDIENTS:
Alls
Oli d' "auliva"
Ou
Abadejo desmollat o esqueixat.

La recepta és la mateixa de fer l'allioli, però quan la barreja està lligant-se s'hi afegeix l'abadejo a parts menudes i desalades.


Es desala l'abadejo amb aigua.
Se piquen los alls, es tira l'oli, l'ou i l'abadejo desmollat.

Lo resultat és recaptós! "Qu' aprofito"

2 comentaris:

Amable Pallisé ha dit...

Hem plau gratament de veure que també tens un bloc Angel. Enhorabona, el trobo molt encertat i a partir d’ara t’hi poso un enllaç al meu. Salutacions des de Tivissa blocaire.

2teixidor ha dit...

Gràcies Amable,també he posat l'enllaç teu al bloc Alego.