diumenge, 30 de setembre del 2007

CONTINUEU FENT POBLE!

Míriam Vinaixa i Jordi Vecino

Tothom coneix la vostra trajectòria de treball i de dedicació per Móra la Nova.

Continueu tenint tota la confiança de la gent del nostre poble!

Opinió:
En acabar lo darrer ple municipal de Móra la Nova ,que va tenir lloc lo passat dijous 27 de setembre, vaig sortir del saló de plens perplex.
Amoïnat al sentir en boca del Sr alcalde J.Manel Sabanza unes explicacions poc aclaridores i sense cap fonament envers la dedicació de dos persones que han col·laborat desinteressadament en la comissió de festes al llarg de molts anys .Durant tota esta trajectòria i fins ara estes dos persones han estat vàlides, responsables ,treballadores i eficients ,només en el moment en que es van presentar baix unes sigles polítiques diferents de les de l' equip de govern de CIU van perdre totes les virtuts; a favor de Míriam i de Jordi he de dir que malgrat això tenen les mateixes ganes de continuar treballant i fent poble com sempre, encara que l' equip de govern de CIU ja no vulgui comptar amb ells.
Lo grup d' ERC va formular una pregunta dirigida al regidor de festes Sr J.Ramon Escoda i la va contestar el Sr Sabanza. Acàs el màxim responsable de les festes majors no tenia cap argument per contestar quan se li va fer la següent pregunta per part del portaveu d'ERC: "Quin ha estat el motiu per no deixar continuar dins de la comissió de festes a dos persones que durant molts anys han format part d' aquesta voluntàriament"?.
La gent ha vist el ple municipal este cap de setmana per Telemasos i poden formular-se les seues opinions i conclusions al respecte.

Personalment he de dir :NO HI HA DRET A TRACTAR A DOS MORANOVENCS D'ESTA MANERA !
AL SER AFINS A UNA ALTRA FORÇA POLíTICA JA NO SÓN DE LA CONFIANÇA DEL SR ALCALDE PER FORMAR PART DE LA COMISSIÓ DE FESTES?

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Saps que es un càrrec de confiança? Truca a Puigcercós, que t'ho explicarà...

Anònim ha dit...

Càrrec:tasca,funció,de què algú té la responsabilitat .
De:preposició.
Confiança:seguretat d'aquell qui compta amb el caràcter,la capacitat,la bona fe,la discreció,d'algú.
La definició està al diccionari ,no cal trucar a Puigcercós. La he copiada per a tú anònim,que confons confiança amb subordinació i seguidisme.
Montserrat Viña.
Regidora d'ERC de Móra la Nova

Anònim ha dit...

ànim, Miriam i Jordi endavant i amb la cara ben alta per que gent com vosaltres sou un referent de com es treballa sense ànim de lucre i desinteressadament per un poble.
Fin a la llibertat sempre.

Anònim ha dit...

Jo crec que l'únic que voleu fer es convertir a la Miriam i al Jordi en uns màrtirs de la causa, per així tapar que el ple us va sortir desastrós...
Tots sabem que la Miriam i el Jordi han treballat molt pel poble (no com altres que es defineixen "compromesos amb la terra i el territori i només passejen una pancarta un cop l'any). Pero també sabem que els equips de l'ajuntament estàn formats per gent afí a tot arreu, mani qui mani. Espero que no el borreu.

Anònim ha dit...

Anònim del 2-10-07
Et contradius en el teu discurs quan dius que Jordi i Miriam han treballat molt pel poble.
Sí es així: Per quina raó els han de fer fora de la comissió de festes amb unes formes i uns qualificatius que no són els correctes?

Anònim ha dit...

"ànim, Miriam i Jordi endavant i amb la cara ben alta per que gent com vosaltres sou un referent de com es treballa sense ànim de lucre i desinteressadament per un poble."

Em fa gràcia llegir això de sense ànim de lucre, a l'esplai també hi estan sense ànim de lucre...

Anònim ha dit...

Confiança, vol dir, ser un manat, no tenir opinió, no qüestionar el que l'amo diu, no preguntar. I mirant el ple per a que serveixen els regidors si les preguntes fetes a aquests les contesta l'alcalde. Això és confiança?

Anònim ha dit...

Diu una dita catalana que "la confiança fa fàstics".També diu que "no hi ha més cec que el que no hi vol veure".Respecte de Móra la Nova s'ha de dir que per cada dia que passa cada cop hi ha menys muts i tot gràcies a una serie de gent que ja no vol callar i que no té por de dir les veritats.

Anònim ha dit...

Com pots qüestionar la feina que fan a l'esplai.T'hauria de caure la cara de vergonya!
No si al final amb simpatitzants com tú que ho troben tot bé i riuen les gràcies potser també els faran fora de l'esplai per no assistència i falta de confiança.
No sigui cos que s' enriqueixin a costelles del poble.

Anònim ha dit...

Sou uns incompresos...

Anònim ha dit...

Hola,

Pensava que ereu una mica més plurals i no esborraveu les opinions de la gent ... decepcionant

Visca la Republica !

2teixidor ha dit...

citizen x no he esborrat cap opinió teua.

Anònim ha dit...

No es la primera vegada que léquip de govern es treu del devant a persones "non grates" feu memoria .... ...


demoralanova.