dimarts, 17 de juliol del 2007

SABANZA I SALTOR A LA DIPUTACIÓ

SABANZA

SALTOR

El proper dijous 19 a les 12 hores es constituira la Diputació de Tarragona

Aquest matí ha tingut lloc la sessió plenària extraordinària de la Diputació de Tarragona que ha posat fi al mandat 2003-2007, prèvia a la constitució de la nova Corporació que tindrà lloc el proper dijous, 19 de juliol, a les 12.00 hores, on s’elegirà a Josep Poblet com a president de la institució intercomarcal per al mandat 2007-2011, i on prendran possessió els diferents diputats que representaran en aquesta institució el territori del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Cal recordar que la Ribera d’Ebre, restarà representada en aquesta nova legislatura, per l'alcalde de Móra la Nova Joan Sabanza els dos primers anys i pel President Comarcal de CiU a la Ribera d’Ebre i Cap de l'oposició a l'Ajuntament de Móra d'Ebre, Manel Saltor el dos darrers.

L’actual president, Joan Aregio ha fet una valoració de la legislatura “molt positiva i molt productiva”. Pel que fa al futur president de la Diputació, Josep Poblet, ha assenyalat que es tracta “d’un magnífic alcalde, d’un magnífic polític i que té totes les qualitats per ser un magnífic president de la Diputació”.