dilluns, 31 de març del 2008

PLAQUES AMB LO NOM DELS CARRERS

Foto Alego


Per fí l' Ajuntament de Móra la Nova s'ha decidit a posar plaques amb lo nom dels carrers, retolant així totes aquelles vies del nostre municipi que encara no en tenien des de feia molt de temps. Des d' estes línies vull felicitar al consistori per tal deferència amb els veïns.
Los blocs són una eina per fomentar l' opinió i les iniciatives ciutadanes, com a mostra he de dir que alego farà un any que vaig publicar aquesta entrada al meu bloc:


Vint i set carrers de la població estan mancats de les plaques identificatives amb el nom seu. En una població com la nostra on habitem més de 3200 persones aquesta mancança fa que ,molts cops ,no puguis donar indicacions a la gent que et pregunta per qualsevol adreça. Els funcionaris de correus es tornen ximples repartint les cartes. Molts veïns ens hem de desfer en explicacions quan fem una comanda a una botiga i acabem dibuixant un mapa.
No puc entendre que el nostre Ajuntament tingui aquesta poca cura en la senyalització dels carrers, ja que és una eina que facilita el donar informació als ciutadans.
Això sí ,a la http://www.moralanova.cat/ hi ha un mapa carrerer que pot servir a la gent, que visita el nostre poble, per a que no es perdin.
Tot seguit passo a anomenar els carrers:
-Casc Antic: Camí de la Barca, Carrer dels Trullets,Travessera Unió.
-Raval i Zona Poliesportiu: Plaça de l' Ateneu, Carrer Lluís Perpinyà i Castellà,Carrer Tortosa, Lo Planàs (tva Murillo).Passeig d' Àngel Guimerà, Avda Tres d' Abril.
-Barri del Remei:Carrer Joan Fuster,Carrer Antoni Gaudí, Carrer Ponent, Carrer Terra Alta, Carrer de la Vinya.
- Polígon Aubals:Plaça del Vi, Plaça de l'Oli,Carrer Oliveres,Carrer Ametllers,Carrer Farigola,Carrer Romaní,Carrer Ginesta.
-Barri Estació:Passeig de l' Estació, Carrer Aragó.
-Barri Bancalets:Carrer del Centenari del ferrocarril, Carrer Llevant,Carrer de Reus.
-Zona Pavelló Firal: Carrer Diagonal i Carrer de la Imperial Tarraco.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mes val que felicitis a correus. Els carters dels nostres pobles es negaven a repartir el correu si no hi havia les plaques dels carrers i els números a les cases.
Així doncs l'Ajuntament s'ha vist obligat a posar-les, no ha estat per iniciativa pròpia.

Anònim ha dit...

que voleu esperar de un equip de govern que no esta en lloc del poble, els crrecs solsament els volen per puguer anar a la diputacio i al conselll comarcal

estan acabats

Anònim ha dit...

Val mes que hi haigon plaques que que nos veigon.