dissabte, 14 d’abril del 2007

Relació entre els consistoris de les dos Móres

Avui el diari elpunt porta una entrevista amb l'alcalde de Móra d' Ebre, l'altra Móra. He copiat una pregunta que parla de la relació entre els dos pobles.
Móra la Nova està governada per CIU i a Móra d' Ebre hi ha un govern de coalició PSC-ERC. Molts moranovencs i moranovenques som del parer que la relació entre els dos ajuntaments ha de millorar, s'han d'obrir nous camins de diàleg i col·laboració entre els dos pobles germans. Estic convençut que Josep Solé Biosca ho vol així pel bé de tots.Des de Móra la Nova ,esperem que Joan Manel Sabanza March també ho entengui. Una de les preguntes de l'entrevista és la següent :

-Deixi'm que li faci una altra pregunta: com estan les relacions amb Móra la Nova i amb la comarca?-«Amb la comarca sempre han estat molt bones i amb Móra la Nova, doncs, què vol que li digui, són tenses. Tots sempre podem fer-hi més.»



Josep Solé Biosca.ALCALDE DE MÓRA D'EBRE
Josep Solé Biosca encara el tram final de la legislatura satisfet dels quatre anys de mandat. Móra d'Ebre s'ha modernitzat, creix amb pas ferm i mira el futur amb optimisme, i per això l'alcalde morenc confia que encara té corda per liderar una nova etapa il·lusionadora.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estimat Àngel Lluís,

M’agrada molt el teu bloc, i penso que les teves reflexions poden ajudar a veure més enllà de l’arbre. Tu ja m’entens!!!

Ànims i ens veurem aviat,

Manel