diumenge, 29 d’abril del 2007

PRESENTACIÓ DE LA LLISTA D' ESQUERRA A MÓRA LA NOVA


Amb la presència del Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, el Sr. Lluís Salvadó, el dia 27 d'Abril es va presentar la llista d'Esquerra per governar Móra la Nova. Durant l'acte tot l'equip va fer una petita intervenció. Finalment, Jesús Álvarez i Lluís Salvadó van fer un parlament i la cloenda del acte.
FOTOS DE L'ACTE
Esquerra de Móra la Nova

7 comentaris:

Blam ha dit...

Tot un èxit!!!

Anims i força per a poder continuar amb tants bons treballs com esteu realitzant fins ara. L'ajuntament de Móra la Nova necessita un canvi per a poder prosperar, i tots junts podem fer aquest somni realitat.

Camins que ara s'esvaeixen,
camins que hem de fer sols.
Camins vora les estrelles,
camins que ara no hi son...

Un brindis pel nou camí!!!

toll ha dit...

molt be,arrassareu.
¡ som molta la gent de Mora la Nova que encara que no vam vindre a la presentació os votarem.

masovera ha dit...

Senzillament, sincerament, som i srem los millors.

el cor de la ciutat ha dit...

Les intervencions de la gent que forma part de la llista van estar molt bé i també quan Jesús alvarez va dir que TELEMASOS era una vergonya i que tenien molta barra de no filmar cap acte dels que ha fet ERC.Pel SR director de la tele local, que paguem i cobra gràcies als diners de la gent que vivim a Móra la Nova,potser la gent d' ERC no deuen ser notícia ni deuen ser del poble.

anónim ha dit...

Si miresis telemasos sabries que no s'ha retrasmés cap acte dels que ha fet ERC, pero tampoc ha passat els actes dels altres partits, on també hi havia molta gent de mora la nova.

toll ha dit...

CREC QUE TELEMASOS ENCARA NO SAP EN QUE CONSISTEIX FER T.V.
JO NO ENTENC GAIRE PERO SE QUE EL PRINCIPAL OBJECTIU DE UNA T.V. ES INFORMAR, INFORMAR DE TOT EL QUE PASSA, NO DE "NO INFORMAR DE RES".
TELEMASOS ES DEDICA A FICAR IMATGES DELS "LOGROS" QUE H'HAN FET DURANT 28 ANYS I D'ALGUNA NOTICIA QUE EXTRANYAMENT TE RELACIÓ DIRECTA O INDIRECTAMENT AMB EL ACTUAL EQUIP DE GOVERN.
LA GENT TE TOT EL DRET D'ESTAR INFORMADA DE QUALSEVOL ESDEVENIMENT QUE ES GENERI AL POBLE, SIGUI POLITIC,CULTURAL, ETC...
¿QUE POTSER ENS ESTAN ENVIANT PROPAGANDA SUBLIMINAL....?
¿O NO ELS INTERESSA QUE LA GENT ESTIGUI INFORMADA DEL QUE PASSA?
COM DIU LA PROPAGANDA "YO NO SOY TONTO"...

Fardatxo ha dit...

Amb una llista com aquesta Móra la Nova serà capdavantera,hi ha corda nova (ERC). Enhorabona i endavant.Us anirà molt bé.Força Jesús!.