diumenge, 29 d’abril del 2007

L' últim anònim

Una molt bona interpretació d'Eric Vinaixa,lo cantant miravetà de Rodamons

4 comentaris:

Montserrat Viña ha dit...

Dedico la canço a la persona que des de l'anonimat ha perdut el nord fent comentaris al bloc que pretenen fer mal."Jo sóc,la que sap on vas,abans que tú".

2teixidor ha dit...

Intentar sembrar llavor de males herbes,com diem natros "incultament", dins d' Esquerra de Móra la Nova, faltar al respecte a companys de Miravet i de l'altra banda de riu i fins i tot provar de "fotre maranya" amb los familiars de la meua dona,només pot ser obra i sorgir de la mà de gent, que com tú anomeneu "cultament" a la mala herba zitzània.

masovera ha dit...

Només saben insultar, despreciar i no donar la cara, que se'n recordi quan ell també era d'ERC, que no ho oblidi tan facilment, rectifico, la cara ja la va donar 1 ratet.. fes memòria senyor cult..

ev@ ha dit...

L'anònim que fou algun dia d'ERC i que intenta sembrar llavor de males herbes, escriu desde la ira, l'enuig i sobretot l'ENVEJA de no poder formar part, avui per avui d'un partit d'esquerres. Va perdré el Nord en el seu dia per formar part d'un partit que no correspont als seus ideals, i ens confirma que encara va perdut, fent les crítiques poc intel.ligents (per molt cult que es consideri ell).

Sr.Anònim, la persona que vas titllar per portar un xandall la conec personalment i...

1er. No es un xandall, son uns pantalons.

2º. Es català i nascut a Móra la Nova. Amant de l'esport, i del fútbol.

3er. A treballat de "franc" pel jovent de Móra la Nova, perque estima el seu poble, i ha estat i és un bon exemple per ells.

Jo et pregunto: Has treballat de franc alguna vegada tu pel teu poble?

El jugador Carles Pujol del Barça quan juga per la selecció espanyola. ¿Quin xandall vesteix? És català? És bona persona? És humà? Jo penso que SI i em sento orgullós de que existeixi una representació catalana dintre de la selecció. Com també em sento orgullos de que hagi la gent que ens representa dintre del grup d'ERC de Móra la Nova, vagin vestits com vagin, perque el que realment m'importa son les persones NO la fatxada.

Els teus comentaris em semblen xenòfobs. I em fa pensar..., si titlles a un vei teu per dur un pantaló de xandall ¿quina opinió tindràs d'un pobre inmigrà?.